В ніч на вівторок, 26 січня, у Тернополі за причалом "Центральний" розтрощили аераційний фонтан, щоб викрасти електрокабелі.

Крадіжку кабелів, що були "запечатані" у поліпропіленові труби, помітив завідувач парку Шевченка Михайло Лібер, повідомляють на сайті комунальної служби.

За попередніми оцінками, розмір збитків сягає 10 тисяч гривень. В адміністрації парку закликали тернополян, які стали свідками злочину, повідомити про це у правоохоронні органи або в "Об’єднання парків культури і відпочинку м. Тернопіль".

"Щонайбільше у цих кабелях кілограм або два міді, які вартуватимуть смішну суму при здачі їх на пункті прийому металобрухту. Тому очевидно, що крадіжку здійснили не з метою великої наживи. За двісті гривень не вартує мати проблеми із законом та кримінальну відповідальність", каже Михайло Лібер.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, у Тернополі вандали тероризують героя АТО після смерті: "У кого рука піднялася?»

Як повідомляв Знай, п'ятирічний малюк страждав від виховательки в дитсадку: гасила сірники об руку і била по голові.

Знай писав, в Дніпрі від рук Шкуродерів загинули десятки малюків: "Розсипали отруту по галявині". Як стало відомо, масове цькування сталося 12 листопада. Там загинули 15 бездомних і 8 домашніх собак. Як розповідають місцеві жителі, вночі невідомі розсипали отруту на галявині, де гуляють з собаками.