На Тернопільщині мешканець Зборова Ігор Радь своїми руками створив всюдихід, взявши за основу польський фургон Zuk.

Як розповідають у сюжеті Суспільного, виготовлення незвичайного трнаспортного засобу тривало 2,5 роки, чоловікові допомагав його онук Дмитро: саме він ставив авто на гусеничний привід.

фото: Суспільне

Всюдихід, оснащений мотором Москвича-412, розвиває швидкість до 70 кілометрів на годину. Управляти всюдиходом можна за допомогою важелів. У салоні, крім водія, можуть вміститися до 7 пасажирів. Тут же є грубка і розкладний столик, а якщо дуже потрібно, Zuk можна оснастити відвалом для очищення снігу.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити
Показати ще

Раніше ще один тернополянин перетворив старенький ГАЗ-66 на брутальний позашляховик. Він його зробив самостійно. Юрій Кордупель побудував повнопривідний позашляховик на базі автомобіля ГАЗ-66. Проект " Україна обійшовся чоловікові приблизно в 700 тисяч гривень, а будівництво зайняло два з половиною роки.

Нагадаємо, що у Києві помітили унікальний ретрокар 1968 року, на такому каталися тільки рок-зірки і президенти

Як повідомляв портал "Знай", у Харкові засікли унікальний колекційний BMW

Автомобіль, який заїхав на вулицю студентську, мав прекрасний, доглянутий вигляд, нові шини і нові диски. Він відразу привернув увагу перехожих.

Також, "Знай" писав, що у Києві помітили гламурну "малятко" в рожевому

Вельми оригінальне рішення, щоб привернути увагу оточуючих. Місцеві роблять поруч з автомобілем Фотографії для соціальних мереж.