У Тернополі зупинилося серце заслуженої артистки України Оксани Скрипчук.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці "Тернопільський музичний коледж імені Соломії Крушельницької".
Так, стало відомо, що у Тернополі померла талановита артистка музичного коледжу імені Соломії Крушельницької Оксана Скрипчук. Наразі причини смерті жінки не повідомляються.

Оксана Скрипчук, фото з фейсбук
Оксана Скрипчук, фото з фейсбук

"Відійшла у Вічність талановита артистка, педагог, та надзвичайно добра людина Оксана Скрипчук . Сумуємо та висловлюємо глибокі співчуття рідним та близьким. Нехай Її душа спочиває з Богом...", - йдеться у повідомлення.

Наразі про дату та місце прощання з Оксаною Скрипчук нічого не відомо, про це повідомлять згодом.
Для довідки:
Оксана Володимирівна Скрипчук народилася 30 травня 1971, у селі Бережанка Лановецького району Тернопільської області. Вона українська співачка (мецо-сопрано), солістка хору Тернопільської обласної філармонії, заслужена артистка України (2017).
26 травня 2016 року в Тернопільській філармонії відбувся мистецький вечір з нагоди 25-річчя концертної діяльності Оксани Скрипчук. За багаторічну творчу діяльність Оксана Володимирівна відзначена грамотами Тернопільського обласного управління культури, облдержадміністрації, обласної ради.

Нагадаємо на Буковині відійшов у вічність голова обласної організації партії "Наш край" Микола Романюк, який був народним депутатом від Партії регіонів, а також депутатом Чернівецької обласної ради.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Раніше у віці 92 років помер Костянтин Шаша-народний артист України, соліст Харківського академічного театру опери та балету ім. Н.В. Лисенка.

Раніше портал Знай писав про те, що у Харкові від коронавірусу помер легендарний і геніальний хірург: "на його рахунку сотні врятованих життів" Медик помер на 66 - му році життя.