У неділю, 31 січня, на Тернопільщині у віці 89 років відійшов у вічність відомий священик, колишній ігумен монастиря Чину Найсвятішого Ізбавителя (редемпоритистів) отець Михайло Шевчишин.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляють представники парафії Успення Пресвятої Богородиці.

"Дорогі браття і сестри! Нині відійшов до Господа отець Михайло Шевчишин, ЗНІ. Просимо про молитву за упокій його душі. Вічная пам’ять!", - йдеться в дописі.

Отець-мітрат Михайло Шевчишин був найстаршим членом Львівськох провінції Редемптористів. Минулого березня священнослужитель відзначав 50-літній юбілей ієрейських свячень.

скріншот: Facebook

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал Знай.ІА писав про те, що у Харкові від коронавірусу помер легендарний і геніальний хірург: "на його рахунку сотні врятованих життів" Медик помер на 66 - му році життя.

Портал Знай.ІА писав, що на Тернопільщині вбивця тату-майстра отримав довічне: ні краплі жалю. Суд виніс остаточне рішення, але вбивця може подати апеляцію.

Також портал Знай.ІА писав, що в Чернівцях раптово зупинилося серце працівниці наукової бібліотеки ЧНУ імені Юрія Федьковича-жінці було всього 48 років.