В одному із сіл Зборівського району, що на Тернопільщині, сталася моторошна трагедія. Помер місцевий мешканець, якого попросили викопати могилу.

Коли чоловік закінчив роботу, то раптово поскаржився на біль у грудях та втратив свідомість. Люди тут же викликали швидку допомогу, повідомляє Telegram-канал "Файний Тернопіль".

"Медики намагалися реанімувати 49-річного чоловіка, але не змогли. Після приїзду слідчо-оперативної групи лікарі констатували смерть. Розтин показав, що чоловік помер в результаті серцевого нападу", - йдеться в повідомленні.

Раніше портал "Знай.ua" писав про те, що Під Львовом підступна тварюка прогризла ногу восьмирічному хлопчикові, дитина в реанімації

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Укус був здійснений в область правого гомілкового ступінчастого суглоба. Зараз всі обставини події встановлюються.

Також портал "Знай.ua" писав, що У США клонували коня Пржевальського, який помер близько 20 років тому: лоша вже брикається

Лоша назвали Курт-в честь патолога і генетика Курта Бениршке. Тварина з'явилася на світ на початку серпня в зоопарку Сан-Дієго в Каліфорнії.

Також портал "Знай.ua" писав, що У Харкові болісною смертю загинули 500 маленьких "дракул" - склали в коробку штабелями.