У Тернополі розшукують чоловіка, що зник із лікарні майже тиждень тому. Мешканець Кременця проходив лікування в лікарні на вулиці Купчинського, але одного дня написав заяву про припинення лікування і пішов геть. З того часу рідні не знають нічого про його місцезнаходження.

“Мого швагра (свояка, - ред.) Зятика Олега Євгеновича, який проживає у селі Дубівці Тернопільського району, ввечері 26 січня госпіталізували до Тернопільської міської лікарні №2 з підозрою на ковід. Ранком 27 січня, за словами медиків, він за власним бажанням залишив лікарню о 7:15 ранку. О 9:00 годині його зафіксувало відеоспостереження, облаштоване на подвір’ї приватного будинку у с.Байківці. Потім його бачили на очисній станціі, а опісля його слід розчинився у повітрі”, - розповіла занепокоєна родичка, передає "Файне місто".

Жінка зазначає, що заяву до поліції родина вже написала, чоловіка оголосили в розшук. Був одягнений у чорні шапку, штани та куртку, при собі мав зелений пакет.

"Увага! Якщо вам відома хоча б якась інформація про місце перебування чоловіка або ви його бачили, телефонуйте: 0993463795, 0505465964 (брат розшукуваного. Також ви можете повідомити у поліцію: (0352) 27-11-70 або на лінію "102"", - повідомили правоохоронці.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше у Закарпатській області житель одного з сіл потонув у річці в новорічну ніч.

Як повідомляв портал Знай, туристка з Києва серйозно травмувала хребет під час походу в Українських Карпатах.

Також Знай писав, що жителі Мукачева страждають від "розборів польоту", які любителі випити регулярно влаштовують під вікнами багатоквартирних будинків.