Студент Почаївського училища, що на Тернопільщині, напився алкоголю і, втративши контроль над собою, почав поводитись неадекватно та ображати викладачів.

Як повідомдяє прес-служба місцевої поліції, інцидент стався ще 1 грудня 2020 року. Посварившись з педагогами та директором училища, хлопець вийшов на вулицю та закурив на зупинці громадського транспорту.

Копи склали на тернополянина одразу три адміністративних протоколи - за ст. 173 КУаАП (дрібне хуліганство, нецензурна лайка у громадських місцях, чіпляння до громадян), за ч. 1 ст. 178 КУпАП (розпивання алкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п’яному виді) та ч. 1 ст. 175-1 КУпАП (куріння тютюнових виробів у громадських місцях).

На засіданні суду хлопець повністю визнав свою провину та щиро розкаявся. Суд визнав студента винним по всіх трьох статтях та, з огляду на неповноліття хлопця, обмежився лише попередженням.

Нагадаємо, Пресненський суд Москви заарештував на два місяці - до 23 березня, 18-річного тіктокера Костянтина Лакєєва. Його звинуватили в хуліганстві та псуванні машини зі спецномерами під час акції на підтримку Олексія Навального, яка відбулась 23 січня.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Нагадаємо також, в Росії почалися багатотисячні акції на підтримку затриманого Олексія Навального.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Зеленського відреагували на дії путінського ОМОНу

Також Знай.ua писав, скандальний "Палац Путіна" виставили на продаж.