Стало відомо про те, що Тернопільська область опинилася на другому місці в Україні за кількістю наймолодших шлюбів. Юні молодята.

Таким чином повідомляється, що Тернопільська область багата на молоді шлюби. Вони потрапили в топ - 3 областей з наймолодшими молодятами. Опинилися вони на другому місці.

Всього за минулий рік було зареєстровано 48 таких шлюбів.

Всього за 2020 рік в Україні був 681 шлюб, в якому чоловікові або ж дружині було до 16 років. На першому місці опинилася Львівська область - там таких шлюбів 61, а на третьому Вінницька область - 47 молодят. Зовсім трохи не вистачило, щоб обігнати Тернопільську область.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що молода дівчина Віктора Павлика скасувала весілля з артистом. Про це Катерина Репяхова розповіла на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Дівчина розповіла, що вони планували одружитися ще 18 серпня, але весілля довелося відкласти.

Також Знай повідомляв, що у Тернополі зіграли весілля доньки відомого політика Ігоря Побера. Він повідомив про це на своїй сторінці в соцмережах. Церемонія одруження та вінчання пройшла в Тернополі 3 вересня. Таким чином, в місті стало менше на 1 завидну наречену. Відео та фото з весілля дочки бізнесмен опублікував у соцмережі.

Нещодавно Знай передавав, що в 2020 році в Тернополі пройшло ще одне гучне весілля. Заміж вийшла блогерка і завидна наречена. Вона зв'язала себе узами шлюбу зі своїм колегою по цеху з Івано-Франківська.