Стало відомо про інцидент, який стався поруч з однією зі шкіл Тернопільської області. Автомобіль залишили на газоні.

Таким чином повідомляється, що в Тернополі прямо під вікнами загальноосвітньої громадської школи 24 залишили автомобіль. Транспортний засіб стояв на газоні, поруч з будівлею.

Про це розповів Роман Задорожний у спільноті "Stupid parking Ternopil (фіксація порушень правил паркування в Тернополі)" у соціальній мережі Facebook.

Герой парковки, фото: Facebook
Герой парковки, фото: Facebook

"Так і живемо. 24 школа, задній двір " - пише чоловік.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

При цьому він також зазначив, що викликати поліцію цього разу не став, так як все одно батьки зараз заберуть дітей і через 5-10 хвилин поїдуть, але все ж, це неправильно.

Герой парковки, фото: Facebook
Герой парковки, фото: Facebook

Чоловікові двічі довелося вже пояснювати співробітникам правоохоронних органів де і який автомобіль стояв, так як поліція завжди приїжджала вже після того, як автомобіль поїхав.

Герой парковки, фото: скріншот
Герой парковки, фото: скріншот

У коментарях користувачі почали говорити про те, що тепер варто і батькам у школі проводити правила дорожнього руху.

Коментарі під постом, фото: скріншот
Коментарі під постом, фото: скріншот

Тим часом у Києві двоє неадекватних водіїв припаркували свої автомобілі прямо на тротуарі, залишивши між ними зазор не більше півметра. "Сантиметрів 40 вистачить для проходу, жалюгідні пішоходи?».

Нагадаємо, що у Харкові встановили "особливий знак" щоб не розслаблялися.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив секретар Харківської міської ради Ігор Терехов, опублікувавши відповідне фото.

Як повідомляв портал Знай, авто ужгородця спалахнуло, як сірник, очевидці в шоці