Стало відомо про трагедію, яка сполошила всю Тернопільську область. 24-річний чоловік вчинив самогубство прямо на хлібозаводі.

Таким чином повідомляється, що. У місті Шумськ на хлібозаводі оселився чоловік. У чому ж причина такого вчинку.

Швидка допомога, фото: скріншот з відео
Швидка допомога, фото: скріншот з відео

Лікарі швидкої допомоги коли приїхали на місце вже не змогли нічим допомогти. Вони лише констатували смерть, яка настала в результаті повішення. Трагедія сталася у вівторок, 2 лютого.

Свічка скорботи, фото: скріншот
Свічка скорботи, фото: скріншот

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Така ж трагедія сталася в Тернополі трохи раніше, на вулиці Київській куди виїхала бригада швидкої допомоги побачили тіло 27-річного чоловіка. Він повісився.

Була констатована смерть. Яка настала прибуття медиків, як повідомив директор Центру ЕМД Тернопільщини Михайло Джус.

Раніше портал "Знай.ua" писав про те, що на Хмельниччині батько-нелюд бив струмом однорічного сина, а потім повісив-Україна оніміла від подробиць. Руки крихти були обмотані дротом, який сунули в розетку. Саме Василь придумав таку страшну смерть і собі, і дитині.

Також портал "Знай.ua" писав, що у Харкові хворий на коронавірус пенсіонер викинувся з вікна лікарні: "не витримав" Він хворів на коронавірус у важкій формі, але був спокійний і раніше спроб суїциду не робив.

Також портал "Знай.ua" писав, що у Львові студент музичної академії вистрибнув з 6 поверху-скрипка обірвалася назавжди. 21-річний юнак навчався на 3 курсі ЛНМА на кафедрі духових та ударних інструментів".