Стало відомо про те, що в лікарні Тернополя чоловік хворий на коронавірус наклав на себе руки. Він перерізав собі сонну артерію.

Таким чином повідомляється, що більше двох тижнів співробітник податкової з Тернопільської області боровся з коронавірусом. Спочатку він лікувався вдома, під наглядом сімейного лікаря, але потім його госпіталізували в міську лікарню.

Про це повідомляє ТСН.

На час госпіталізації у чоловіка була важка форма коронавірусу, разом з двосторонньою пневмонією.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

З першого дня він говорить про те, що у нього важка форма вірусу, і він заразив величезну кількість людей, це сильно його мучило. Однак, від допомоги психолога він вирішив відмовитися.

Поклали співробітника податкової в окрему палату під цілодобовий нагляд лікарів, і раптом, прямо на очах лікарів чоловік почав різати собі сонну артерію, з собою у нього був ніж.

Сталося це у вівторок, 2 лютого приблизно о 19:00.

"Скільки я його знав, а це більше шести років, я в житті ніколи не бачив людину в стані депресії, неадекватності", – сказав заступник керівника ГУ ДПС в Тернопільській області Сергій Бабій.

Врятувати його не вдалося.

Нагадаємо, раніше Пішов з життя Герой СРСР, який врятував мільйони українців: бив радіацію з повітря

Як повідомляє портал "Знай.ua" Творець" Єралашу " Борис Грачевський помер від коронавірус

Також "Знай.ua" писав, що У Хмельницькому зупинилося серце заслуженого артиста України, городяни ридають: "ціла епоха..."