Стало відомо про те, що зварювальник з Тернопільської області змайстрував два ексклюзивні автомобілі. Майстер на всі руки.

Таким чином повідомляється, що зварювальник Павло Василик з Бучача прославився своїми винаходами автотехніки. У Тернопільській ОДА говорять про те, що він сам сконструював баги і аероглісер.

Як відомо, баги-автомобіль для бездоріжжя. Таку ідею запропонуй його товариш, який має відношення до туризму, і побажав транспортний засіб, який пройде всі перешкоди, і щоб при цьому можна було поганяти.

Майстер взявся за роботу, і зробив його з міцною конструкцією, дешевим двигуном і доступними запчастинами. Донором для майбутнього баги став старий автомобіль.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Також сконструювати він вирішив і аероглісер, який колись бачив у фільмі. По пам'яті він створив транспорт, який нагадує це. На роботу пішло близько дев'яти місяців. Він здатний розганяти швидкість приблизно від 60 до 100 кілометрів на годину.

У Павла Василика купа ідей, які потрібно реалізувати, але постійно на це немає часу.

При цьому він зізнається, що все це просто хобі, і займається він їм коли є можливість. На першому місці у чоловіка стоїть сім'я.

Нагадаємо, колега Брагар придумала кращий спосіб заощадити на комуналці, собака не потрібна.

Як повідомляв портал "Знай.ua", для українців планують суттєво знизити навантаження платежів за комунальні послуги

Також "Знай.uа" писав як перестати платити комуналку і правильно вимагати перерахунок: просто про складне