Стало відомо про те, що в Тернополі спортивний інструктор розстріляв дітей. Нові деталі кричущого інциденту.

Таким чином повідомляється, що інструктор одного зі спортивних клубів Тернополя став підозрюваним у справі стрільби по дітях, які просто каталися на гірці поруч зі школою.

На даний момент йому вибирають запобіжний захід. За дику витівку, замах на вбивство йому загрожує термін 8 років позбавлення волі.

Йдеться про уродженця Рівненської області, Валерія Устинова. Прокуратура зараз наполягає, щоб запобіжний захід був у вигляді тримання під вартою, при цьому без права внести заставу.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Неадеквату інкримінують вчинення кримінального правопорушення за ч.4 ст. 296 (Хуліганство) та ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу. Санкції статей передбачають позбавлення волі на строк до 7 і 8 років.

Підозрюваний, фото: nstagram.com/ustinov_valeriy
Підозрюваний, фото: nstagram.com/ustinov_valeriy

Сталося це приблизно два тижні тому, два хлопчики вирішили після школи покататися на санках, і були обстріляні з рушниці.

11-річний Максим був екстрено госпіталізований, і лікарі Київського "Охматдиту" нарахували приблизно 40 дробинок, які потрапили у внутрішні органи. Лікарі твердять, що дитину врятувало лише диво.

Другому хлопчикові 8 років, він отримав поранення в голову, а в роті був осколок. Життя йому також рятували лікарі з Києва.

У квартирі підозрюваного провели обшук, і там було виявлено рушницю, якою, як він стверджував, давно не користувався.

У суді йому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб без права внести заставу.

Раніше повідомляли, десятки оскаженілих хмельничан влаштували криваві розбірки, справжнє Чикаго: "стріляли з рушниць і пістолетів".

Як повідомляв Знай.иа, псих влаштував різанину в місті Зеленського і перевів стрілки на Бога: "наказав убити".

Знай.иа писав, теракт у Відні: всі деталі найстрашнішого нападу в Австрії.