Стало відомо про те, що родина з Тернопільської області почала вирощувати екзотичні фрукти. Знайшли хобі, яке затягнулося на 11 років.

Таким чином повідомляється, що сім'я Попиків з села Ценів, що в Козівському районі Тернопільської області, вирощує в теплиці екзотичні фрукти. Займаються вони цим вже 11 років.

Степан каже, що цвісти лимон починає в кінці лютого, і вже до листопада або грудня вони мають великі, жовті плоди. Їх вага може досягати в півтора кілограма. Цінність лимона в тому, що в ньому в три рази більше вітаміну С, ніж в звичайних, які продаються в супермаркеті.

Влітку температура в теплиці від 18 градусів тепла, а взимку до 35.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також вони самостійно вирощують апельсини і мандарини, ананаси і карликові банани.

Більш того, у них навіть є кавові зерна сорту «Арабіка».

У майбутньому Тернопільська родина Попік мріє зібрати плоди папайї, манго та авокадо.

Нагадаємо, що у Львівській області почали вирощувати гібрид кавуна та гарбуза.

Михайло Костюк вже приблизно двадцять років займається господарством-вирощує чорні горіхи та кавуни. Але, виходять вони у нього досить незвичайними, Ви таких ще не бачили.

Як повідомляв портал Знай.ua, за тиждень у заповіднику Асканія-Нова загинули понад 180 червонокнижних сірих журавлів.

Також Знай.ua писав, що у Львівській області фермер змушує корів і коней їсти сніг і грітися біля багаття.