Катерина Реп'яхова, дружина відомого українського народного артиста Віктора Павлiка, досить активний користувач соціальних мереж. Вона ділиться кадрами зі свого життя, і іноді розповідає про ті, чи інші події.

Таким чином повідомляється, що зараз блог Катерини Реп'яхови перетворився трохи в «вагітний», так як дівчина в положенні. Вона розповідає про всі зміни малюка, як він росте, і що кажуть лікарі.

Для того, щоб говорити не тільки про своє становище, дівчина іноді розбавляє стрічку просто красивими кадрами, так сталося і в цей раз.

Дівчина опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram ролик з салону краси. На відео вона продемонструвала легкий макіяж, який їй зробили в G. Bar Babe.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

У коментарях користувачі почали писати: "Красуня", "Ви чарівні", "Вам дуже личить", "Моя третя сестра Олсен", і безліч інших позитивних відгуків.

Нагадаємо, що дівчина вже проходила більшу частину вагітності, в червні їй народжувати. Вони з Віктором Павлiком довго приховували цю подію, а підлогу розкрили лише кілька днів тому.

Раніше повідомляли, вагітна Катя Репяхова показала, як готує Віктора Павлiка до ролі татка: "Сімейний день втрьох".

На цей раз, у своєму Instagram, знаменитість показала, як проводить час з чоловіком і ще ненародженою дитиною.

Як повідомляв Знай.ua, вагітна дружина Павлiка влаштувала Сімейний день втрьох: "Запахло навесні".

Знай.ua писав, Віктор Павлік не зміг утримати в собі безкрає горе: "пережив свою дитину".