Стало відомо про те, що молода мешканка Тернопільської області викликала бригаду швидкої допомоги після процедури в салоні краси. Подробиці інциденту.

Таким чином повідомляється, що у 33-річної дівчини з Тернополя сталася гостра алергічна реакція на процедуру, яку їй провели в салоні краси.

Швидка допомога, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube
Швидка допомога, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

Довелося викликати навіть швидку допомогу.

Трапився цей інцидент пізно ввечері. У дівчини різко почервоніло і почало опухати обличчя, почався кашель і стало важко дихати.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Медики в лікарні, скріншот: Youtube
Медики в лікарні, скріншот: Youtube

Як виявилося, це була алергічна реакція. Медики надали їй екстрену медичну допомогу і відпустили додому. На щастя, все закінчилося благополучно, і здоров'ю клієнтки нічого не загрожує більше.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що доктор Комаровський розповів, коли батькам варто звернути увагу на висип на шкірі дитини. Медик зазначив, що не всяке роздратування - привід для звернення до лікарні, але варто бути уважними і турбуватися, коли у дитини з'являються висипання на слизових оболонках і в інших місцях, піднімається температура тіла.

Також Знай писав, що в Запоріжжі виявили небезпечного павука. Комаха вкусила мешканку міста. його сфотографували і виклали в мережу, щоб визначити отруйний він чи ні.

Нещодавно Знай передавав, що алерголог, пульмонолог, педіатр, кандидат медичних наук і засновниця медичного алергологічного центру B_Health Майя Руселевич розповів про щеплення від алергії.