Стало відомо про те, що в Тернополі посеред ночі на морозі знайшли трирічну дитину. Дівчинка вся замерзла, була легко одягнена.

Таким чином повідомляється, що знайдена дитина була розстебнута, одягнена в піжаму, а також тоненьку шапочку і чоловіче взуття. Батьки абсолютно не дивилися у що одягали малюка.

Співробітники правоохоронних органів весь час вели бесіду з дівчинкою, і почали чекати приїзду лікарів. Патрульні намагалися дитину заспокоїти, але було видно, що йому не по собі, страшно.

Вдалося знайти і батька дівчинки. Поліцейські почали питати у нього, як так вийшло, що його дитина опинилася посеред вулиці опівночі, в мороз.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Той сказав, що його дочка, по всій видимості, самостійно одяглася, відкрила двері і пішла, поки батько спав.

На щастя, все закінчилося благополучно, дитині тепер нічого не вантажить, його відігріли і віддали матері, яка тільки повернулася додому.

Проти чоловіка склали адміністративний протокол.

Нагадаємо, що у Києві поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.

Також Знай.uа писав, що у Києві розшукують безвісти зниклу Каребанюк Лику Євгенівну, 2003 року народження.