Стало відомо про те, що 14-річна тернополянка обстригла волосся заради благої справи. Вона віддала їх на Перуки для онкохворих дітей.

Таким чином повідомляється, що у Христини Васильчук ніколи не було короткої зачіски. Все своє свідоме життя вона відрощувала і носила довге волосся.

Школярка з Тернополя розповідає, що стриже його дуже рідко, раз на рік приблизно, і то, прибирає максимум сантиметр довжини. І ось, захотілося зробити коротший, і заодно допомогти діткам, які цього потребують.

У салоні краси її постригли безкоштовно, а мама Крістін каже, що спочатку не хотіла, щоб дочка отстригла такі красиві, довге волосся, але потім змінила свою думку.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Власниця салону розповіла про цей проект, який допомагає діткам отримати волосся на перуку.

Майстер в салоні розповідає, що багато клієнтів, які просто так відрізають волосся, які шкода викидати, і почала шукати куди можна віддавати волосся.

Всього за два роки Юлія надіслала приблизно 50 людей.

Відправляє волосся вона до Львова поштою, а фахівці потім виготовляють Перуки для діток, у яких рак.

Нагадаємо, до лікарень Львова запустять капеланів - даруватимуть хворим віру, поки медики ставлять крапельниці

Як повідомляв " Знай.ІА", пройшов підвали-катівні путінських найманців: отець Діонісій розповів, як став капеланом

Знай.ІА писав: "вони повинні бути впевненими, що отримають допомогу": як працює мобільний центр психологічної підтримки на Донбасі