Стало відомо про те, що суд змінив запобіжний захід для Тернопільського ув'язненого Андрія Горбатюка. Його звинувачують у вбивстві тату-майстра.

Таким чином повідомляється, що в середу, 11 лютого Тернопільський Апеляційний суд розглянув скаргу Андрія Горбатюка, якого поссадили на вбивство першої інстанції. Вирок був скасований.

Замість того, щоб сидіти довічно, тепер йому скоротили термін до п'ятнадцяти років. Як і раніше він продовжує наполягати на тому, що не вбивав місцевого тату-майстра Тетяну Підвашецьку.

Загибла жінка все життя хворіла, перенесла 17 операцій і мала інвалідність. Родичі Тетяни, які були присутні на засіданні, були шоковані рішенням суду.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Мати жертви розповідає, що дитина - найдорожче що у неї було в житті. В кінці січня дівчині могло виповнитися 29 років. При цьому засуджений чоловік, за словами матері, абсолютно не розкаявся, і це вбиває.

Тепер замість довічного йому скоротили термін до 15 років.

Трагедія сталася ще в 2019 році.

Раніше повідомляли, десятки оскаженілих хмельничан влаштували криваві розбірки, справжнє Чикаго: "стріляли з рушниць і пістолетів".

Як повідомляв Знай.uа, псих влаштував різанину в місті Зеленського і перевів стрілки на Бога: "наказав убити". Про подробиці події розповідає прес-служба Криворізького відділення поліція і заступник міністра МВС Антон Геращенко.

Знай.uа писав, теракт у Відні: всі деталі найстрашнішого нападу в Австрії.