Український народний артист і найпопулярніший ректор України Михайло Поплавський знову поділився з фанатами кадрами зі свого життя. Нові знімки і ролики з'явилися на сторінці співака в соціальній мережі Instagram.

Таким чином повідомляється, що на нових знімках Михайло Поплавський у величезній компанії дівчат. Все не просто так, вони знімали концертний кліп «Приречений на любов».

Вони продовжують підкорювати світовий тренд-3D-Віртуальна реальність. Точної дати прем'єри він не повідомив, але написав, що станеться це зовсім і скоро.

"Любіть і будьте коханими" - написав Михайло Поплавський наприкінці посту. Також він попросив передплатників написати як їм нові фотографії.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Зняли вони також і ребрендинг на»Юного орла". Там Михайло Поплавський знову підкреслив, що 3D Віртуальна реальної новий світовий тренд, до якого вони підключилися.

Нагадаємо, раніше Гарячий Поплавський дав фору молодим з трьома студентками: ось він, еліксир безсмертя

Як повідомляє портал "Знай.ua" Поплавський поклав у рот молодій красуні на очах у всього Києва

Вони розіграли невеликий скетч, який набрав в соціальній мережі Tik Tok вже прктіческі 800 тисяч переглядів.

Також "Знай.ua" писав, що Грайливий Поплавський скрутив глотку хейтерам в прямому ефірі: "є ще питання?"

Цього разу, у своєму Instagram, артист вирішив розповісти, як справляється з хейтерами. Чудо спосіб, який точно повинен допомогти.