Стало відомо про те, що вареники від громади на Тернопільщині доїхали до військових на Донбас. Про це повідомив інформаційний портал «Суспільне».

Таким чином повідомляється, що 50 тисяч вареників приїхали до військових на Сході України. Їх наліпили під час акції «Фабрика різдвяного вареника» в Тернопільській області. Передав їх волонтер " ГО " Схід і Запах єдині назавжди» Василь Конько.

Волонтери, фото: суспільне
Волонтери, фото: суспільне

До акції приєдналося близько трьохсот осіб. За словами голови Байковецької громади, проводили таку акцію вони вже вп'яте. Минулого року 400 жителів зліпили близько 40 тисяч вареників, а зараз побили рекорд.

Волонтери, фото: Суспільне
Волонтери, фото: Суспільне

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Організатори повідомляють, що це можливість громади подякувати воїнам, які навіть у холод продовжують захищати нас на фронті.

Через карантин організувати робочий процес було складніше, і для того щоб запобігти спалаху коронавірусу багато ліпили прямо з дому.

Нагадаємо, бойовики так званих "ДНР" і "ЛНР" мають намір в односторонньому порядку передати Києву групу утримуваних осіб

Як повідомляв портал Знай.uа, письменниця Олена Герасим'юк стала на захист ветеранки АТО Вікторії Котеленець

Також Знай.uа писав, обмін полоненими затримався, оскільки ув'язнені не хочуть повертатися в " ЛДНР"

Виявляється, що серед відмовників є як ті, хто не хоче повертатися в тимчасово окуповані території Донецької та Луганської області, так і ті, хто бажає відбути термін ув'язнення і закрити питання кримінального переслідування.