Відомий український виконавець Віктор Павлік згадав карантинні часи, і поділився цими спогадами на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Таким чином повідомляється, що в мережу він опублікував відео, які зняв ще за часів карантину в дуеті з Василею Попадюком. Вони вирішили переробити одну з найпопулярніших пісень Віктора Павлика «Шикидим».

Василь зі свого будинку грав на скрипці, а в цей час Віктор Павлік грав на гітарі і виконував пісню.

Варто відзначити, що на карантині це була постійна рубрика у артиста. Він записував пісні разом з іншими музикантами в режимі онлайн і викладав в мережу. Вони набирали по кілька тисяч переглядів.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Зараз же народний артист Віктор Павлік вирішив знову поділитися записом у соціальній мережі Facebook від 8 травня минулого року. Мабуть на нього нахлинули спогади.

Варто відзначити, що зараз у артиста нові турботи. Його молода дружина Катерина Реп'яхова в положенні, вони чекають дитину. Як вже розкрилося, це буде хлопчик, і Віктор Павлік вважає це знаком від покійного сина Павла.

Раніше повідомляли, вагітна Катя Репяхова показала, як готує Віктора Павлика до ролі татка: "Сімейний день втрьох".

Як повідомляв "Знай.uа", вагітна дружина Павлика влаштувала Сімейний день втрьох: "Запахло навесні".

"Знай.uа" писав, Віктор Павлік не зміг утримати в собі безкрає горе: "пережив свою дитину".