У Тернополі люди вимушені їздити на старезних тролейбусах, які б`ються струмом. Небезпеку випадково помітила одна з пасажирок, і написала про це у соціальних мережах.

Так, на своїй сторінці в Facebook жінка розповіда, що мова йде про тролейбус №10, на східцях якого оголені дроти.

Тернополянка зазначила, що бачила на власні очі “як людей током било, що вони аж присідали”.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, у Києві снігопад став причиною безлічі заторів на дорогах, більшість тролейбусів і маршруток були змушені змінити графік роботи. При цьому комусь довелося і зовсім відмовитися від маршруту сьогодні.

У зв'язку з цим кияни натовпами кинулися штурмувати міські електрички, але далеко не всім пощастило ними скористатися. Про це розповіли в Інстаграмм-каналі «troeshchinainsta». Як повідомляється, кілька електричок поспіль сьогодні навіть не прийшли.

Нагадаємо, київські автобуси злякалися снігу і залишилися " вдома": на роботу-пішки

Як повідомляв портал " Знай.ua", батьки просять у Зеленського скасувати ЗНО і заборонити мобільні телефони в школах. Українці просять заборонити учням користуватися мобільними телефонами.

Також " Знай.ua " писав, що українці просять про субсидії для всього населення країни: "У кого дохід, що не перевищує 50 тисяч гривень". Українці просять призначити субсидії всьому населенню країни.