В Тернополі знов запрацює місцевий аеропорт: вперше за багато років обласний центр та область разом візьмуться за відновлення "Тернополя".

Про це очільник міста Сергій Надал розповів на своїй сторінці в Facebook.

"Уже кілька років пропоную відновити аеропорт Тернополя. Наше летовище знаходиться у підпорядкуванні Тернопільської обласної ради. Нарешті вдалося зрушити це питання. Вітаю рішення спільного підприємства ТОВ "Аеропорт". Його засновники – комунальне підприємство Тернопільської міської ради Підприємство матеріально-технічного забезпечення” і комунальне підприємство Тернопільської обласної ради “Наглядінвестбуд”", - написав мер.

Вын подякував своїм однопартійцям за підтримку проєкту, над яким працював багато років.

“Нарешті обласна рада, коли її очолив свободівець, вирішила підтримати нашу ініціативу. Це спільне підприємство має бути ефективним. Дякую за підтримку голові Тернопільської обласної ради та голові Тернопільської обласної державної адміністрації. Завдання, які стоять перед новоствореним підприємством, – це пошук інвестора та участь в державній програмі, яка дозволить за державні кошти добудувати злітну смугу. І ми вже почали цю роботу", - зазначив Надал.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Раніше ми повідомляли, українці отримають компенсацію за опалення, список щасливчиків і важливий нюанс.

Як повідомляв "Знай.uа", українцям можуть повернути старі ціни на електрику, уряд задумався над тарифами.

Також "Знай.uа" писав, що нові ціни на газ, вакцинація від Covid - 19 і початок ЗНО, чого чекати українцям від лютого.