Стало відомо про те, що в Тернопільській області рятувальники витягли автобус, який з'їхав з дороги. Все закінчилося благополучно.

Таким чином повідомляється, що в селі Хмелівка Тернопільського району рейсовий автобус «Ворохта-Тернопіль» з'їхав з дороги. У салоні перебувало в цей момент 50 осіб. Рятувальники витягли транспортний засіб. Про це повідомила радниця пожежно-рятувальної служби області Ірина Крупа.

Також рятувальникам вдалося витягнути автомобіль швидкої допомоги, який також застряг у заметі. Він відправлявся в лікарню по хворого.

На щастя, все закінчилося благополучно, і в обох випадках ніхто не постраждав.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Всього за минулу добу рятувальники 20 разів надавали допомогу людям, які застрягли в снігових перешкодах.

Погода в Україні в останні кілька днів сильно зіпсувалася, а дороги засипало снігом. У ці дні підвищилася кількість аварій, тому рятувальники і поліція просить бути водіїв більш обережними, і не виїжджати на власному автомобілі без крайньої необхідності.

Нагадаємо, Українців попередили про хуртовину та ожеледицю на дорогах: термінове звернення МВС.

Особливу увагу слід звернути водіям, адже на дорогах може бути небезпечно.

Як повідомляв портал Знай, Міжнародне та національне водійське посвідчення: у МВС пояснили головну різницю.

Також Знай писав, Чого категорично не можна робити в ожеледь і як правильно падати: корисні поради МВС.