В неділю, 14 лютого, на Театральному майдані, що в центрі Тернополя, митець з Техасу почав створювати скульптуру з льоду.

Озброївшись ескізами та спеціальними інструментами, Ліланд Беті надягнув навушники та взявся за незвичайний подарунок для тернополян, повідомляє Telegram-канал "Файний Тернопіль".

"Ліланд Беті - митець з Техасу, що творить бензопилою з дерева історію зі своїми передмовами й післямовами. Його скульптури наповнені природніми моментами, які автор ловить у дереві. Це абстрактні твори, сутність яких найкраще споглядається доторком", - йдеться в публікації.

Нагадаємо, раніше Харків'яни зіб'ють Леніна з ніг, вистачить вже:"чекав десятки років". З колишнім вождем планують остаточно розібратися до весни.

Як повідомляє портал Знай.ua У Києві забороненого Леніна перетворили на циркову мавпочку: "Фото 20, Відео - 50". У Києві на Почайній з'явився пам'ятник Леніну, з яким може сфотографуватися кожен бажаючий.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Також Знай.ua писав, що Перший мер Франківська розповів, як переміг Леніна: "боявся людських жертв". Перший мер Івано-Франківська Ярослав Тайліх розповів, як 30 років тому в місті знесли символ комунізму.