Стало відомо про те, що в Тернопільській області ціле село опинилося в сніговій пастці. Місцеві жителі самостійно намагаються вибратися.

Таким чином повідомляється, що сталося це у вівторок, 16 лютого. У селі Вербка, що в монастирському районі Тернопільської області, з самого ранку працює вся техніка, яка допомогла б в очищенні снігу. Люди ходять з лопатами, так як пройти практично неможливо.

Всі добре потрудилися. Ще кілька днів тому тут не можна було не пройти, не проїхати, жителі вважай опинилися в заручниках у поганої погоди. Зараз же ситуація більш менш стабілізувалася завдяки зусиллям людей.

Варто відзначити, що в Україні сильно зіпсувалася погода. Спочатку кілька днів поспіль йшли сильні снігопади, а тепер прийшло сильне похолодання. На щастя, опадів найближчим часом не передбачається, і у комунальників буде час впоратися з наслідками негоди.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Тим часом у Львові знову активізувалася негода. Снігопад не зупинявся всю ніч, а під ранок інтенсивність тільки збільшилася. Під ранок на вулиці Львова вийшли працювати двірники, але всі сили комунальників зараз спрямовані на розчищення магістралей, щоб дати можливість вийти на маршрути громадському транспорту.

Як повідомляв "Знай.ua", Україна перетворилася на крижану пастку, люди не можуть зрушити з місця таксі подорожчали на 100%

"Знай.ua" писав, На Львівщині хлопець врятував пса, якого втопили в крижаній річці: мішок на голову.