Стало відомо про те, що військовослужбовці 44 артилерійської бригади повернулися додому, в Тернопільську область.

Таким чином повідомляється, що бійці бригади імені гетьмана Данила Апостола повернулися із зони ООС на Донбасі. Зараз вони вже вдома.

Військових замінять колеги, які виконуватимуть завдання щодо забезпечення охорони громадського порядку.

Заступник голови обласної державної адміністрації Ігор Гайдук подякував бійцям за їхню службу і побажав, щоб вони завжди поверталися додому в цілості й схоронності, як сталося і цього разу.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Небезпека їх не злякала, і справжні патріоти несли службу в бойових умовах.

За успішне виконання поставлених завдань українських військових нагородили нагородними знаками та подяками.

Варто зазначити, що 44-та окрема артилерійська бригада була створена ще у вересні 2014 року в місті Яворів на базі Міжнародного центру безпеки Академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, вже на початку 2015 року вона отримала пункт постійної дислокації в місті Тернопіль.

Нагадаємо, безстрашний воїн ЗСУ отримав "бойове хрещення" прямо на День Незалежності: "Ціла батарея артилерії...". Він вважає, що це справа для справжніх чоловіків.

Як повідомляв портал "Знай.ua", після Нового року хліб для українців стане " золотим": скільки коштуватиме буханець. Хліб в Україні подорожчає на початку 2021 року

Також "Знай.ua" писав, крилаті піхотинці ЗСУ підкорили небо: в ООС показали дивовижні кадри. Воїни-десантники продовжили виконувати планову програму стрибків з парашутом.