На Тернопільщині чоловік сильно побив лікарку, через те, що та написала доповідну на його цивільну дружину.
Про це повідомляє Телеграм-канал "Файний Тернопіль".

"Накинувся на мене з кулаками, гримнув до стіни, до батареї, кинув на тапчан і почав бити…" — згадує сімейна лікарка Оксана Криницька з Монастириськ.

Цей інцидент стався у понеділок, 1 лютого. Жінка зазначає, що її побив відомий місцевий лікар-гінеколог. Причиною такої розправи стала доповідна, яку Оксана Володимирівна напередодні написала на свою медсестру, котра є цивільною дружиною гінеколога.

Оксана Криницька, фото "Файний Тернопіль"
Оксана Криницька, фото "Файний Тернопіль"

Після побиття жінка була змушена звернутися до лікарів, вони діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забій м’яких тканин. Два тижні вона перебувала в лікарні, лише днями вийшла на роботу.
Як повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області, за даним фактом порушили кримінальне провадження за ч.1 статті 125 ККУ — умисне легке тілесне ушкодження. Справу внесено до ЄРДР. Триває досудове розслідування, цього тижня очікують на результати судово-медичної експертизи.

Нагадаємо, що копи застосували наручники і перцевий балончик до дитини: "це твій останній шанс"

Як повідомляв портал "Знай.ua", охоронці в магазині побили бездомного, який зайшов погрітися: "тягнули по підлозі і били палицею"

Також, "Знай.ua" писав, нелюд побив двох янголят, мати знімала на відео: кидав головою об підлогу і штовхав ногами

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики
Показати ще