Популярний український артист Павло Зібров взяв участь у масштабному шоу Зоряних пародій і став одним зі своїх кумирів юності - Фредді Мерк'юрі. Про це він розповів у своєму Instagram.

"Муслім Магомаєв, Том Джонс і звичайно група Queen. Я часто перед дзеркалом уявляв, що я великий співак і пародіював своїх кумирів. Тому з величезним задоволенням вибрав образ Фредді Мерк'юрі, щоб зробити крутий номер на #lipsyncbattle і нарешті по-справжньому прожити цей образ, тим більше вуса у нас збігаються, а це бренд! Це шоу, я впевнений, надихне багатьох людей в цей непростий час, посміхнутися, згадати своїх кумирів і спробувати їх спародіювати, отримати заряд позитивних емоцій!",- написав він.

На фото Зібров позує в копії концертного костюма Фредді. А саме: білі штани і майка, королівська корона з червоного оксамиту і золота, а також накидка за подобою королівської з довгим шлейфом.

Само собою, особливістю, яка об'єднує зовнішність Павла і Фредді стали вуса, які сам Зібров назвав брендом.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток
Показати ще

Нагадаємо, минулої неділі в Україні відзначали найромантичніше свято року - День Святого Валентина або, як ще його називають, День Всіх Закоханих. Відомі і не дуже люди зізнавалися в коханні: хтось вперше, а хтось не втомлюється робити це і через багато років подружнього життя.

Популярний український артист Павло Зібров зворушливо привітав кохану дружину з 14 лютого: разом з Мариною співак живе вже більше чверті століття, і не втомлюється говорити найріднішій жінці ніжні слова. На своїй сторінці в Instagram Зібров опублікував фото з милим букетом квітів, а на тлі - їх з Мариною фотографія.

"Для Маринки❤ ️ любіть і будьте коханими!",- написав щасливий співак.

Раніше ми повідомляли, Зібров спокусив жінок цікавою фішкою, і це не вуса.

Як повідомляв "Знай.uа", Павла Зіброва засікли з інопланетянами.

Також "Знай.uа" писав, що щасливий Зібров зворушливо привітав найріднішу, любов крізь десятиліття.