Стало відомо про те, що жителі Великогаївської громади зібрали більше двох тонн їжі та одягу для військових на Донбасі.

Таким чином повідомляється, що жителі громади зібрали для бійців одяг і їжу. Про це повідомив голова Олег Кохман. Допомога вони у всіх округах.

Допомога волонтерів, фото: Facebook
Допомога волонтерів, фото: Facebook

Пізніше все це було завезено в пункти збору, а саме в клуб села Смолянка, Дичків, а також адміністративний будинок сільської ради. Все звідти вирушило в пункти збору волонтерів.

Допомога волонтерів, фото: Facebook
Допомога волонтерів, фото: Facebook

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Голова Тернопільської обласної організації ветеранів Афганістану Сергій Лісовий та голова спільноти волонтерів Тернопільщини Михайло Гусоватий повезуть всю цю допомогу на схід.

Допомога волонтерів, фото: Facebook
Допомога волонтерів, фото: Facebook

Крім їжі та одягу військові отримають засоби гігієни, маскувальні сітки, а також мотор для автомобіля.

Було зібрано також для волонтерів 150 євро і 2300 гривень, щоб купити бензин для автомобілів. Поїдуть туди в кінці тижня.

Раніше ми писали про те, що для прикордонників службові собаки є надійними напарниками і справжніми відданими друзями. Саме такою вірною супутницею для прикордонника Валентина Дишлюка стала службова собака породи малінуа (Бельгійська вівчарка) по кліці Рея.

Нагадаємо, офіцер Збройних сил розповів, як військових принижували під час окупації в Криму: "підняли по команді "тривога"".

Також портал Знай.ua писав, що морпіхи поділилися найціннішим з людьми, які гостро потребували допомоги: "дійсно, врятував чиєсь життя".