Стало відомо про те, що на Україну наближається актициклон «Ілона». Мороз буде до 17 градусів, потепління було короткочасним.

Таким чином повідомляється, що в середу, 24 лютого в Україні погіршиться погода. Будуть якісь температурні гойдалки.

На Сході і півночі вночі варто очікувати морозів до 17 градусів, а ось на заході температура прогріється аж до 15 градусів тепла.

У цей день буде домінувати антициклон "Ілона", але атмосферний прост принесе мокрий сніг і дощ. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook розповіла синоптик Наталка Діденко.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

У Києві ж погода буде свіжою, температура повітря не підніметься вище нуля, а також варто очікувати мокрий сніг, який злегка ускладнить ситуацію на дорогах.

Після цього в країну знову прийде потепління, хоч і відбуватися це буде поступово.

Нагадаємо, синоптики дали прогноз погоди в Україні на лютий 2021 року

Місячна кількість опадів очікується в районі 25-58 мм.у гірських районах Закарпаття та горах Криму до 73-110 мм опадів, що в межах середніх багаторічних значень.

Як повідомляв портал "Знай.uа", народний синоптик Леонід Горбаль розповів, коли в Україну прийде весна

Народний синоптик Леонід Горбаль розповів, коли в Україну прийде весна. Про це повідомили на порталі "Радіо Свобода".

Також "Знай.uа" писав, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.