Стало відомо про те, що в Тернополі зник чоловік, який проходив службу за контрактом у військовій частині. Ніхто не знає про те, де він зараз може перебувати.

Таким чином повідомляється, що Гарматій Василь Володимирович є жителем села Прошів, що в Тернопільській області, він 1974 року народження. Місцеві співробітники правоохоронних органів докладають всіх зусиль, щоб знайти його.

Чоловік проходив військову службу за контрактом у військовій частині міста Тернопіль, і востаннє виходив на зв'язок з рідними лише 11 лютого.

Зріст зниклого чоловіка 180 сантиметрів, а на вигляд йому років 45.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Співробітники правоохоронних органів звернулися до всіх, хто може бачив чоловіка в місті, або кому відома будь-яка інформація стосовно його місця розташування в даний момент.

Повідомити інформацію можна за номерами телефону: 27-11-70, 27-10-22 або ж на лінію 102.

Нагадаємо, Знай писав, що під Харковом розшукують пенсіонерку, яка вийшла з дому і не повернулася. Рідні дуже переживають за жінку, так як їй регулярно потрібно робити уколи інсуліну.

Також Знай повідомляв, що в Запорізькій області зник чоловік з втратою пам'яті. Його шукають рідні. Чоловік пішов з дому ще в понеділок, 23 листопада, і відтоді його ніхто не бачив.

У Чернівцях змучені невідомістю люди шукають свого родича Віталія Ніколенка, який зник безвісти майже рік тому, коли поїхав на заробітки за кордон.