На Тернопільщині службовий пес допоміг правоохоронцям затримати чоловіка, який пограбував магазин побутової техніки.

Повідомлення про злочин надійшло до чергової частини Підволочиської поліції 24 лютого. Невідомий викрав з магазину 9 мобільних телефонів, загальна вартіть яких складає 33 тисячі гривень. Про це розповів начальник відділення поліції №5 Тернополя Микола Смакула, передає Суспільне.

За допомогою кінолога та чотирилапого поліцейського зловмисника затримали: ним виявився 41-річний раніше судимий мешканець Підволочиська. Чоловіка затримали у Тернополі та вилучили вкрадене. Проти злодія порушили кримінальну справу за частиною 3 статті 185 ККУ - крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення. Вона передачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Нагадаємо, Знай писав, що у Львові молода жінка з білим волоссям пограбувала магазин. Злодійка потрапила в об'єктив камери відеоспостереження. Вона була одягнена в чорний брючний костюм і білу блузку. Правоохоронці розшукують дану дівчину і намагаються встановити її особу.

Також Знай повідомляв, що в Миколаївській області підліток пограбував магазин, школу, а потім підпалив навчальний заклад. Інцидент стався в Очакові. правоохоронці взялися за розслідування і розшукали ймовірного правопорушника. 16-річний місцевий житель віджав ролети віконця в кіоску вуличної їжі, і забрав 3000 гривень виручки.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще