Відомий український співак, чоловік Тоні Матвієнко і просто щасливий батько Арсен Мірзоян зовсім недавно разом з родиною відпочивав в Єгипті, насолоджуючись морем і сонцем посеред зими. Потім вирішив зіграти на контрасті і відправився на гірськолижний курорт "Буковель".

Співак частенько тішить аудиторію свіжими фото та відео активно веде Instagram, де за його життям стежать більше 40 тисяч людей. Співак періодично показує повсякденні спортивні справи: волейбол або ж ранкову пробіжку. Останнім часом Мірзоян взявся за себе, бо раніше артист не відмовляв собі у смаколиках, каві і чебуреках на гірськолижному курорті, і при цьому заявляв, що сидить на дієті.

Арсен Мірзоян, скріншот: Instagram
Арсен Мірзоян, скріншот: Instagram

Зять Народної артистки України Ніни Матвієнко виставив три фотографії з минулої гри у волейбол. Перший загальний знімок відобразив всіх гравців, що обступили Арсена Мірзояна. А ось на третьому він сфотографувався з дуже високим музикантом з довгими худими ногами. Він підняв руку над головою чоловіка Тоні Матвієнко.

"Традиційний фініш уїк-енду! #volleyball", - підписав публікацію Мірзоян.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб
Показати ще

Арсен Мірзоян, скріншот: Instagram
Арсен Мірзоян, скріншот: Instagram

"Скільки можна лайкать це фото?)", - написав один з користувачів в коментарях.

Нагадаємо, налякана Тоня Матвієнко закрила обличчя руками: що накоїв Арсен Мірзоян. Знімок вийшов дуже милим і зворушливим.

Як повідомляв "Знай.ua", чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян заговорив про втому від життя: "Нагадаю собі…"

Також Знай.ua писав, зять Ніни Матвієнко Мірзоян показав, чим балує себе в Буковелі: "Ціна, як за лобстера"