В Теребовлі, що на на Тернопільщині, зупинилося серце 29-річного Ярослава Стасюка - чоловіка звалив гострий менінгоенцефаліт, ускладнений ішемічними інсультами.

Про трагічну звістку на своїй сторінці в Facebook повідомила Зоряна Демчук.

"Його більше нема з нами... Ми будемо тебе пам’ятати такого світло і доброгоСпочивай з Богом!!! Просто нема слів щоб щось більше сказатине віриться...", - написала жінка.

Ярослав мешкав у Теребовлі, був люблячим чоловіком і сином, батьком двох янголят. Батьки загиблого розповіли, що недуга їхнього сина почалася з головного болю та температури.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Медики виявили менінгоенцефаліт, ускладнений ішемічним інсультом. Спершу Славік потроху одужував, та згодом до хвороби додався ще й коронавірус. Після цього почалось сильне запалення мозку. В ніч з 12 на 13 лютого його стан різко погіршився. Ярослава паралізувало.

На жаль, він так і не зміг побороти хворобу.

Нагадаємо, киянин прийняв пологи у дружини на задньому сидінні свого авто

Як повідомляється, до патрульних поліцейських з проханням про допомогу звернувся водій автомобіля, в якому перебувала вагітна жінка. Він повідомив, що його дружина народжує і їй необхідно терміново потрапити в пологовий будинок.

Як повідомляв портал Знай.uа, хвору на коронавірус вагітну не впустили в пологовий будинок, народжувала під дверима

Також Знай.uа писав, молода жінка померла під час пологів через п'яного лікаря