Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк активно спілкується з багатотисячною армією шанувальників та охоче ділиться "новинками" професійного та особистого життя.

Проста дівчина з Хмельницького припала до серця мільйонам українців, тож за розвитком її кар'єри спостерігають із задоволенням. Цього разу на своїй сторінці в Instagram Леся опублікувала нову світлину, на якій позує в ефектному "леопардовому" образі.

Обійшлася Леся без мальовничих описів кадру, і обмежилася лише коротким "Мяу", та подякувала автору фото. Видно, що світлиною ведуча дуже задоволена.

Раніше Леся Нікітюк виклала низку відео з підсніжниками у руках, що стало причиною критики. Телеведуча розповіла, що малесенький букетик придбала за 100 гривень. Водночас вона наголосила, що ці квіти зривати та продавати заборонено.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

"За цю піндюринку підсніжників я заплатила 100 гривень, але це неважливо. Ці квіти занесено в Червону книгу України. Люди, які продають їх на дорогах, почуйте мене, їх не можна зривати!", - сказала Нікітюк.

Нагадаємо, Леся Нікітюк перетворилася на Дженніфер Лопес, прихопила з собою Влада Яму і Ольгу Фреймут. Леся Нікітюк поділилася з шанувальниками радісною новиною

Як повідомляв портал "Знай.ua", Нікітюк втиснула пружні кульки в тісний корсет і спантеличила шанувальників: "Самотній холостяк?". Нікітюк звернулася до шанувальників з питанням

Також "Знай.ua" писав, що Леся Нікітюк "відірвала голову" собаці на прогулянці: бідолашний Рафік. Нікітюк показала, як гуляє з собакою.