Відома телеведуча Соломія Вітвіцька привітала усіх причетних з презентацією ексклюзивного фотоальбому "Аркур. Натхнення", виконаного у легендарному стилі аркур.

Про закриту подію у кінематографічному стилі Вітвіцька написала на своїй сторінці в Facebook.

"37 муз, 37 хвилин артвідео про кожну героїню! Захоплені слова, слова про натхнення від справжнього маестро фотографії нашого друга і зіркового фотографа Ростислава Ріпки. Ростику, дякую за пам’ятні подарунки — портрет на холсті і примірник фотокниги “Натхнення”. А бренду Dior за приємний комплімент", - написала ведуча.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Соломія виклала підбірку фото, зроблених на закритому заході, де можемо побачити усіх наших улюблених зірок: Наталю Мосейчук, Марічку Падалко, Аллу Мазур, Лідію Таран, Руслана Сенічкіна, Людмилу Барбір, які були ведучими вечора.

Музами вечора стали Ксенія Мішина, Катерина Кухар, Слава Камінська, Ірма Вітовська, Наталія Бучинська, Юлія Саніна. "Дуже сподобалися мама і донька душа України Тоня і Ніна Матвієнко", - пише Вітвіцька.

Окремої уваги коштує спільне фото Соломії та Марічки Падалко, на яких красуні предстали у розкішних вечірніх сукнях.

"Під час зйомок фотокниги Ростислав вирішив максимально відійти від мого ефірного телеобразу, від класики, і створити зовсім не притаманний для мене стиль. Новий образ з мокрим волоссям", - пише Вітвіцька.

Нагадаємо, Марічка Падалко по-особливому зустріла своїх 45: "Життя виходить на фінішну пряму". Марічка Падалко і Єгор Соболєв святкують день народження в один день

Як повідомляв портал "Знай.ua", Марічка Падалко поскаржилась на неймовірне "везіння", роками чекали: привіт, червона зона. Марічка Падалко вирішила вибратися разом з сім'єю в довгоочікувану відпустку

Також "Знай.ua" писав, що Аліна Гросу і її "коханець" Роман Полянський з'явилися з дитиною на руках: "Мої рідні". Аліна Гросу з немовлям на руках поніжилась в обіймах Романа Полянського.