Найгарніша та найуспішніша - саме таке звання отримала тернополянка Тетяна Чубак, перемігши на конкурсі "MRS. UKRAINE WORLD 2021". Сьогодні Тетяна - почесний консул Угорщини в Тернополі та області, президент благодійного фонду "Подоляни".

На своїй сторінці в Facebook Руслан Кулик висловив вітання переможниці.

"Щиро вітаю Татьяна Чубак з перемогою в конкурсі успіху і краси "MRS. UKRAINE WORLD 2021". Це інтерактивний форум для українських респектабельних жінок, які встигли досягти успіхів у бізнесі, науці, мистецтві чи соціальній активності. Жінок, які завоювали визнання і можуть поділитися своїми досягненнями і рецептом успіху. Віримо і знаємо, що Ви, пані Тетяно, гідно представите Україну на міжнародних форумах!!!", - написав Кулик.

Тим часом фіналістка конкурсу краси" Міс Казахстан-2019 " Гульнур Нуртаза змушена працювати посудомийницею. Дівчина залишилася без батьків і змушена забезпечувати себе сама. 19-річна дівчина вже півроку працює на кухні одного з кафе в місті Кизилорда. У мережі з'явилося відео, де Гульнур працює на кухні: чистить часник і миє посуд. Закадровий голос каже, що це і є та сама "Міс Кизилорда-2017". Гульнур не заперечує, що це саме вона.

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нагадаємо, раніше маленька закарпатка підкорила Україну ангельською красою-майбутня королева

Як повідомляє портал Знай.ua, красуня із Закарпаття перемогла у конкурсі для розкішних жінок-перед такими формами не встояти

Також Знай.ua писав, що українка завоювала титул "Міс Чикаго" і стала доктором: цю красу приховували 60 років