Дружина відомого українського співака та шоумена Михайла Хоми (Дзідзьо) Slavia зараз активно розвиває свою кар'єру співачки. Тому дівчина з задоволенням веде свої сторінки у соціальних мережах, де ділиться з підписниками новим світлинами чи подробицями з життя.
Цього разу Slavia привітала всіх своїх фанатів з приходом весни та опублікувала яскраве фото, яке викликало у користувачів мережі хвилю емоцій. До всього іншого співачка вирішила влаштувати розіграш, щоб порадувати себе і підписників.
"Прийшла весна, хочеться разом з нею розцвітати, бути ще красивішою 🌷
🦋 тому, я хочу подарувати тобі косметику від KODI @kodiprofessional_uaТобі потрібно ⬇️
❤️ Бути підписаним на сторіночку @slavia_official
❤️Лайкнути пост, і зробити репост в сторіс
❤️В коментарях до цієї публікації позначити друга, який на момент твоєї позначки не є моїм підписником (зараховую тільки реальні сторіночки). Кількість коментарів необмежена. Чим більше коментів, тим більше шансів виграти 😊
Приймай участь, і забирай свої подарунки!", - йдеться у пості.

Нагадаємо, дружину Дзідзьо в бікіні застукали на мокрих розвагах з красунчиком Цього разу вона виклала в Instagram фотографії, на яких позує в морі в жовтому купальнику перед симпатичним смаглявим фотографом.

Як повідомляв портал Знай, дружина Дзідзьо втиснута в жовтий купальник на березі океану Зірка зазначила, що зробила фото саме в тому місці, де знімали рекламу популярного шоколадного батончика і назвала це місце "раєм на землі".

Також Знай писав, дружину DZIDZIO застали в оточенні чужих чоловіків і келихів шампанського.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще