У родині української акторки Ольги Сумської свято - її доньці Ганні Борисюк виповнилося 19 років. Вже дорослу красуню артистка показала на власній сторінці в соцмережі Instagram.

"Теплий ,святковий вечір в колі друзів!Любимо вас всім серцем! ❤️ З днем народження,доця Анна Борисюк @annborisyuk !", - з любов'ю написала Сумська.

Українці від усієї душі привітали донечку Ольги зі святом:

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Дуже гарно - Ганнуся❤️ Донечці щастя і добра 💖 Приємно бачити таких прекрасних і позитивних людей", "Не хочу нікого образити - але у вас найкращі дочки зіркових батьків", "Які ви світлі, гарні й позитивні❤️ Любо дивитися! Будьте щасливі", "Ганнуся)) ну я не могу... ещё б ганя написали... а так супер красота)".

Також Ольга показала, як їх дружна сім'я відсвяткувала день народження юної красуні з безліччю різнокольорових кульок, квітами і тортом. Варто відзначити, що Анна Борисюк пішла по стопах зіркових батьків: дівчина навчається в Київському національному університеті театру, кіно і телебачення ім. Івана Карпенка-Карого.

"Ганнуся, @annborisyuk дівчинко наша рідненька!Ось і 19-ліття настало!🎂🌷🌷🌷

Доця,сонечко,вітаємо сердечно,бажаємо віри в себе,впевненості,наполегливості в досягненні мети,ти гідна найкращого в цьому житті!

Любимо тебе безмежно!❤️💋💋💋 @vitaliyborysyuk"

instagram.com/stories/olgasumska

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.