В четвер, 4 березня, у Збаражы (Тернопільська область) вшановують памёять учасника АТО, героя Украъни, глави Збаразької районної державної адміністрації Юрія Горайського - рівно 5 років тому чоловік віддав своє життя за мирне небо над Україною.

Заупокійна Літургія розпочалася о 10:00 годині у церкві Успіння Пресвятої Богородиці в м. Збараж.

"5 років тому у цей день Юрій віддав своє життя в бою за Україну… Просимо своєю присутністю вшанувати пам’ять загиблого Героя", – зазначили у "Максимівській ініціативі"".

У Юрія Горайського залишились батьки, сестра, дружина та дві доньки.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

В понеділок, 1 березня, у Тернополі вшанували пам'ять Андрія Питака - військовослужбовця 80-ої окремої десантно-штурмової бригади, колишнього працівника міської ради.

Чоловік героїчно загинув на фронті в 2016 році. Поминальний захід провели біля Управління соцполітики Тернопільської міськради, де встановили меморіальну дошку полеглому Андрію, повідомляє пресслужба міськради.

Нагадаємо, на Буковині відійшов у вічність голова обласної організації партії "Наш край" Микола Романюк, який був народним депутатом від Партії регіонів, а також депутатом Чернівецької обласної ради.

Раніше портал Знай писав про те, що у Харкові від коронавірус помер легендарний і геніальний хірург:"на його рахунку сотні врятованих життів". Медик помер на 66 - му році життя.