Стало відомо про те, що гурт «Антитіла» скасував концерт у Тернопільській області. Всьому виною дірявий дах в концертному залі.

Таким чином повідомляється, що в селищі Заводське, що в Тернопільській області, повинен був відбутися концерт популярної групи «Антитіла». Але, через дірку в даху він був скасований.

Про це розповів сам соліт групи Тарас Тополя, додавши до посту на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook знімки мокрої апаратури і світлове обладнання у воді.

Сцена будинку культури також була в калюжах, і саме тому музиканти вирішили дати цій справі розголосу, щоб їх колеги не потрапили на прийом.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Скасований концерт був всього за кілька годин до початку. За словами Тараса Тополі, це вкрай небезпечно, і статися може багато речей, аж до пожежі.

При цьому, місцева влада говорить про те, що ситуація форс-мажорна, і Будинок культури не є аварійним.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що українські зірки шоу-бізнесу розповіли, як народжували дітей під час карантину. Своїми історіями поділилися Ілона Гвоздьова та Світлана Тарабарова, розповіла Катерина Осадча. Альоша розповіла, що очікувала появи на світ малятка на два тижні пізніше.

Також Знай писав, що дружина Тараса Тополі Альоша розповіла про свої потаємні бажання. Як виявилося, вона поділилася бажанням втекти від усього світу і побути наодинці з собою.

Нещодавно Знай передавав, що артистка Alyosha розповіла, як повела під вінець Тараса Тополю, як прийняла рішення про народження дитини і домоглася втілення своїх бажань.