Модель плюс сайз Міла Кузнєцова часто радує багатотисячну армію шанувальників відвертими знімками в соцмережі Іnstagram, а також влаштовує опитування, які з них красивіше. Цього разу вона підкорила диких тварин.

Таким чином повідомляється, що Міла Кузнєцова опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram ролик. Там вона вирішила погодувати тигрів з рук.

Міла Кузнєцова одягла червону сукню в білий горошок з улюбленим великим вирізом. Прийшовши мабуть в контактний зоопарк, дівчині дозволили погодувати з рук маленьких левів і тигрів. Їй вдалося навіть потримати їх на руках. "Повелителька левів і тигрів!🤪 » - підписала нову публікацію модель.

Для епічності відео дівчина навіть додала пісню на фон, в якій співається про дику левицю.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Міла Кузнєцова з 15-м розміром грудей показала свої буйки у всій красі:"для найвідданіших".

Напередодні Нового року красуня з пишним бюстом поділилася на своїй сторінці дуже відвертою фотографією, на якій позує в шапці Діда Мороза.

Нагадавши, Міла Кузнєцова зігріла українців своїм 15-м розміром:"на душі літо".

Цього разу модель поділилася затишною фотографією, яка була зроблена в теплу пору року. Як відомо, зараз Київ У полоні лютих морозів, а за вікном багато снігу і мінусова температура повітря.

Як повідомляв портал Знай.иа, Міла Кузнєцова вирішила підказати передплатникам, як виглядати ефектно на будь-якому заході.