Відома українська телеведуча часто радує своїх передплатників пікантними фотографіями. Цей раз не став винятком.

Таким чином повідомляється, що Леся Нікітюк опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram новий пост, де з'явилася в досить відвертому образі.

Дівчина стоїть у власній квартирі перед великим дзеркалом, і фотографується на смартфон. При цьому, з одягу на ній лише чорне боді, яке підкреслює струнку фігуру і довгі ноги.

"Фото на паспорт😁» - підписала пост телеведуча. При цьому варто відзначити, що особи не видно, тільки волосся визирають.

Популярні новини зараз
Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Поруч стоїть її маленька собачка на ім'я Рафік. Він мило спостерігає за тим, як господиня знімається в домашній фотосесії.

У коментарях під постом люди почали залишати свої коментарі:

"Хіба що для Рафіка", "Цей погляд песеля", "Iдеальне фото на паспорт", "Мені подобається погляд друга поруч".

Нагадаємо, Леся Нікітюк знайшла собі ідеальну свекруху. На своїй сторінці в Instagram Нікітюк опублікувала фото, на якому постала з новою зачіскою і новим кольором волосся.

Як повідомляв портал Знай.ua, Леся Нікітюк загадала шанувальникам тату-загадку. За кадрами важко судити, кому належить рука-жінці або чоловікові.

Крім того, самі зображення дуже нагадують тату у відомих особистостей. І Леся Нікітюк запропонувала фанатам вгадати-чию руку вона тримає у своїй.

Також Знай.ua писав, Леся Нікітюк показала, з ким зважиться на останній шанс