В четвер, 4 березня, на Тернопільщині зник 16-річний Адам Сорокопуд.

Хлопець, що навчається у Заліщиках (Чортківський район), вийшов із навчального закладу та не повернувся додому. Про його місцезнаходження рідним нічого не відомо, телефон хлопця мовчить.

Прикмети дитини: виглядає на 17-18 років, на зріст 175-180 см., худорлявий, блакитині очі, русяве волосся.

Був одягнений: чорна спортивна кофта, чорні джинси, білі кросівки. Якщо Ви десь бачили цю дитину – телефонуйте з мобільного на гарячу лінію «Служби розшуку дітей» за номером 116 000!

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Також на Тернопільщині розшукують мешканку села Федьківці (Вишнівецька територіальна громада, Кременецький район) Гук Галину Михайлівну, яка має психічні розлади.

Нагадаємо, на Харківщині розшукують безслідно зниклу Наталію Миколаївну Дворічанську - мешканку села Кошарівка Дворічанського району. Жінка вийшла з дому 12 лютого і досі не повернулася. Про це повідомили в пошуковому загоні "Мілена".

Також Знай повідомляв, що в Запорізькій області зник чоловік з втратою пам'яті. Його шукають рідні. Чоловік пішов з дому ще в понеділок, 23 листопада, і відтоді його ніхто не бачив.

У Чернівцях змучені невідомістю люди шукають свого родича Віталія Ніколенка, який зник безвісти майже рік тому, коли поїхав на заробітки за кордон.