Відома українська акторка та телеведуча Ольга Сумська заміжня за Віталієм Борисюком. Це її другий шлюб, а першим обранцем був актор Євген Паперний. В цій родині з'явилася донечка Тоня, проте за 4 роки Ольга взяла сміливість піти від тодішнього чоловіка.

Чому зважилася піти - Сумська розповіла в онлайн-шоу Олі Полякової "Правда або дія".

Ольга Сумська з Євгеном Паперним

"Він не оцінив той божий дар, який був в його руках. Людина трохи зловживала [спиртним]. Фізіологія тут теж дуже важлива, але коли ти живеш в чаду, в угарі цьому, і коли рахуєш тверезі дні, це дуже страшно і боляче. Багато жінок мене зрозуміють, - розповіла Сумська. - Борисюка ще ніхто не перевершив у своєму вогні. Він боровся за мене несамовито. Він міг прийти вночі, трохи піддавши для хоробрості. Ми жили тоді удвох в двокімнатній квартирі, Тоня маленька, а він дзвонить у двері о 4 ранку. Женя відкриває, стоїть Борисюк трохи піддавши, і каже йому: "Йди з дороги". І тут Жека хапає сокиру і кричить: "Порубаю бл**ів". Яке було пекло. Потім всі ці з'ясування стосунків в театрі... Пристрасті вирували на 200 градусів".

Ольга Сумська з Віталієм Борисюком

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Євген не намагався утримати дружину, і тієї ж ночі Ольга поїхала до Віталія разом із донькою. Їхнім стосункам вже 25 років, 24 з яких вони - офіційні чоловік та дружина. Акторка зізналася, що ні на одну скороминущу пристрасть не наважилася б проміняти шлюб із Віталієм.

Ольга Сумська з Віталієм Борисюком

"У кожної сім'ї є свій штрих-код, свій світ запахів, і він рідний. Цей світ, який оточує тебе, і коли ти з якимось мужиком цілуєшся, ти розумієш, що нічого там не буде, тому що це чоловік не твоєї групи крові. А буває, що все загоряється. Мене Віталік поцілував, і у мене всередині прокинувся вулкан", - зізналася вона.

Нагадаємо, що 37-річна Полякова вперше заговорила про наболіле: "Сьогодні я не мовчу"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Злата Огневич у міні-сукні розповіла про жіночу силу: "У кожній з нас"

Також, "Знай.uа" писав, що радісна Аліна Гросу видала, що так довго приховувала від українців: "Роса тільки від щастя"