На початку весни у Тернополі народилося одинадцять янголят - семеро хлопчиків та четверо дівчаток. Щасливим батькам разом із свідоцтвами про народження подарували перші вишиванки для малюків.

Про це розповіли у Південно-Західному міжрегіональному управлінні Міністерства юстиції.

"Ми раді, що усі батьки новонароджених скористалися послугою “єМалятко” та відчули її переваги", - сказала Людмила Гетьман - заступниця глави установи.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Вони разом із начальником управління сім’ї та молоді Тернопільської ОДА Андрієм Човганом привітали родини із поповненням та зробили невеличкі презенти.

Тим часом на Тернопільщину завезли новенькі "бебі-бокси": підгузників і сосок вистачить на місяці. Медики вирішили розповісти, що ж все таки входить всередину боксу для новонароджених, і в одному з наступних постів зняли саму розпакування. Там всередині більше тридцяти позицій.

Відповідно до положень затвердженого Закону № 930-IX, "Бебі-бокси" видають у закладах охорони здоров'я. Якщо в медзакладі немає такої допомоги, її можна отримати в органах соціального захисту за місцем проживання або перебування.

Нагадаємо, як зареєструвати новонароджених під час пандемії без довідок: пояснення Мінцифрі

Як повідомляв портал "Знай.ua", український Татусь розповів про знущання і побори в школі: "Забирай свою дочку"

Також "Знай.ua" писав, що в Україні заговорили про повернення жорсткого карантину: "припинити будь-які контакти між людьми"