Понеділок, 8 березня, став страшним днем для тернопільської родини. На вулицю Макаренка викликали швидку для двох малих дітей.

4-річна дівчинка з'їла 10 пігулок тонзилотрену, а рештою "пригостила" 1-річного братика. Крихітка одразу стала сонною та в'ялою. Коли батьки побачили, що сталося, перелякалися не на жарт та викликали невідкладну допомогу.

Медик надала невідкладну допомогу, після чого дітей доставили до обласної дитячої лікарні.

Нещодавно в Києві патрульні врятували жінку, яка намагалася вкоротити собі віку, наковтавшись пігулок. Правоохоронців викликав переляканий чоловік, який розповів, що його дівчина наковталася таблеток та прощається з рідними. Копи негайно виїхали на допомогу.

Коли поліцейські зайшли до помешкання і зрозуміли, що сталося, відвели дівчину до туалету, щоб викликати блювання. В цей час киянка розповіла, що останнім часом все в її житті стало якось недобре: постійний карантин, сварки з хлопцем, нічого не складалося.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Нагадаємо, раніше Чоловік викинувся з вікна на коляску з немовлям. У Воронежі в житловому комплексі" Зоряний " в Шилово стався нещасний випадок. Так, чоловік впав з вікна прямо на коляску з маленькою дитиною. В результаті інциденту обидва загинули.

Як повідомляв портал Знай.ua, юні кияни могли стати заручниками нової смертельної "гри": "5 самогубств за два тижні". За останні два тижні в Києві та області сталося 5 дитячих суїцидів. Інтернет-користувачі підозрюють, що це може бути нова "гра", яка доводить до смерті.