В одному із тернопільських закладів громадського харчування на відвідувачів чекав вельми неприємний, якщо не сказати огидний, сюрприз.

Біля столів, за якими люди їдять, спокійно розгулюють таргани, а ошелешеним тернополянам лишається тільки знімати це на відео і показувати іншим.

Ні для кого не секрет: якщо в залі бігають таргани, вони стовідсотково є і на кухні, до того ж іще більше, бо там готується і зберігається їжа. Відео, зроблене очевидцем, публікує Telegram-канал "Файний Тернопіль".

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В коментарях до відео користувачі цікавляться, що це за заклад, і в обговоренні відповідають, що на кадрах - Піца паб.

Тим часом житель Кривого Рогу придбав у супермаркеті торгової мережі АТБ сосиски, всередині яких була незрозуміла сіра маса, схожа на туалетний папір. Те, що сосиски переважно виготовляються не з м'яса, а різноманітних його замінників, є дуже популярною думкою серед українців. Хоча ту тезу, що їх роблять з паперу (а точніше целюлози) спростовують виробники і спеціалісти, знахідка у магазині може слугувати ілюстрацією зворотного.

Нагадаємо, популярний київський супермаркет виявився смітником.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" у Києві в супермаркеті Fozzy покупниця помітила, що по готової випічки повзають таргани.

Також портал "Знай.uа" передавав, що в супермаркеті Києва натрапили на дивовижну знахідку.